house-2593489__340

Kako poteka hipnoterapija

Terapija poteka v prijetnem in mirnem prostoru. Ponujam vam prostor, kjer lahko zaupno in svobodno izrazite svoje občutke, počutje in strahove. Skupaj bova poiskala vzrok težave in našla najboljšo rešitev. Na prvem srečanju se vedno pogovoriva o težavi, in postaviva cilje. Vedno se upoštevajo klientove želje in zmožnosti. Zavedati se morate, da je vsaka hipnoza avtohipnoza in da proti vaši volji in želji, se ne da ničesar narediti. Sprejeli boste samo tiste sugestije, ki jih vi želite sprejeti.

Ko boste vstopili v stanje hipnoze se boste počutili izredno pomirjeno in sproščeno, občutek imate, kot da bi rahlo dremali, vendar ste popolnoma skoncentrirani na moj glas in na sugestije. Med terapijo vas zelo dobro opazujem in tudi opazim če vam je neprijetno.

Posredujem vam sugestije, ki sva se jih že v naprej dogovorila v samem uvodnem pogovoru. In če ste pripravljeni sprejet novo vedenje, jih bo vaša podzavest sprejela kot edino možno resnico in začel se bo proces zdravljenja oz. na podzavestni ravni boste začeli uvajat nove spremembe v življenju. Seveda brez dela ne bo šlo in bo potrebno vložit nekaj energije v spremembo.

Terapevt je samo vodič, od vas pa je odvisno če boste sledili navodilom in stopili v akcijo.

Mnogo znanih osebnosti, športnih zmagovalcev in uspešnih poslovnežev že uporablja hipnoterapijo, ki jim pomaga pri doseganju uspehov, reševanju notranjih blokad in pospeševanju zastavljenih ciljev.

 

 

Želite sestanek, imate vprašanje?

Se vam porajajo vprašanja, dvomi? Bi želeli stopiti v stik z nami? Izpolnite spodnji obrazec, napišite kaj bi želeli razrešiti in dogovorili se bomo za srečanje.